Tips nodig bij het zoeken naar de juiste trouwlocatie?


Een van de belangrijkste onderdelen die komen kijken bij het plannen van jullie bruiloft is toch wel het vinden van de juiste locatie, een locatie waar mijn bruidsfotografie/trouwfotografie absoluut tot zijn recht kan komen. Gedurende de jaren heen ben ik als bruidsfotograaf al op diverse plekken geweest en heb ik deze voor jullie gemak op een rijtje gezet! 

 

Amsterdam

Trouwen in de Hoofdstad! Amsterdam is qua locaties heel divers van prachtige zalen zoals de Koning tot hele mooie kerken en stadhuizen. Daarnaast kent Amsterdam veel prachtige hotels die allemaal hun eigen stijl hebben qua inrichting, denk hierbij bijvoorbeeld aan het Amstel hotel, de diverse van der Valk hotels in de omgeving. Deze hotels zijn naast dat ze perfect zijn als locatie voor de trouwceremonie ook bijvoorbeeld een goeie optie om de shoot te doen! Qua parken zou je bijvoorbeeld terecht kunnen in het Amstelpark. Check zeker hiervoor mijn blog om een impressie te krijgen van de divers genoemde locaties! Perfect Moments heeft daar als multiculturele bruidsfotograaf namelijk al een flink aantal bruiloften mogen fotograferen.

 

Almere

Wat tegenwoordig een steeds populairdere locatie wordt om te trouwen is Almere. Almere is booming ook qua zalen, waar zalen zoals TMG voorheen een van de bekendste namen was, zijn er de afgelopen jaren een hoop nieuwe bij gekomen. Denk hierbij aan Rey Events & het Witte Huis. Prachtige ruime zalen waar je voldoende gasten kwijt kunt om een fantastische bruiloft te kunnen vieren. Voor de ceremonie kun je natuurlijk gewoon terecht bij het mooie stadhuis van de Gemeente Almere, een impressie vind je uiteraard in mijn blog.

 

Utrecht

In Utrecht en omgeving heb je prachtige trouwlocaties. Denk in de binnenstad bijvoorbeeld aan de populaire ‘de Dom’ toren. Overigens een hele mooie omgeving om de fotoshoot te doen gezien je door de binnenstad loopt en het complete grachten beeld meteen mee kunt pakken! Vlakbij de Galgenwaard zit de populaire trouwlocatie de Mereveld (ook te zien op mijn blog). Daarnaast kent Utrecht zelf ook enkele prachtige zalen denk bijvoorbeeld aan Partycentrum Jagdish of Luxury.

Hebben jullie nou niks met zalen en zijn jullie bijvoorbeeld opzoek naar een landgoed of misschien wel een kasteel?

Bekijk dan is Kasteel de Haar in Haarzuilens (ook hier heb ik al een aantal bruiloften mogen fotograferen) of anders Slot Zeist, 2 prachtige locaties in de nabije omgeving van Utrecht.

Zoek je alleen een locatie om de fotoshoot te doen en houden jullie van groen? Kijk dan is naar Maxima park in Vleuten. Liever een binnen locatie? Het spoorwegmuseum!

 

Rotterdam

Als Multiculturele bruidsfotograaf is Rotterdam 1 van de steden waar ik bijna wekelijks kom. Deze prachtige stad (en omgeving) is heel divers qua locaties. Denk hierbij aan prachtige zalen zoals Diva, Melody, het Paleis (Schiedam) of Royal (Spijkenisse) is er echt keuze zat aan prachtige ruime zalen waar je honderden gasten kwijt kunt. Daarnaast heeft Rotterdam ook prachtige hotels en parken die ideaal zijn voor de shoot! Denk hierbij aan het Euromast park of voor typische Rotterdammers de Wilhelmina kade bij Hotel New York waar je de prachtige skyline kunt vastleggen.

Op zoek naar een supertof stadhuis? Wat dacht je van het stadhuis op de Coolsingel! Ook hier heeft Perfect Moments al een ruim aantal bruiloften mogen fotograferen, check hier zeker voor mijn diverse blogs!

 

Den Haag

Ook Den Haag is voor mij als multiculturele bruidsfotograaf geen onbekend terrein. Den Haag staat natuurlijk bekend om het hoog aantal zalen die er te vinden zijn. Naast de vele zalen heeft Den Haag ook een aantal prachtige hotels die kunnen voldoen in jullie behoeftes. Ik ben bijvoorbeeld al een aantal keer in het Van der Valk hotel Nootdorp geweest of in het Des Indes hotel vlakbij het Binnenhof. Trouwens een wat chiquere locatie in de omgeving van Den Haag is het Witte Paard, prachtige locatie voor een wat intiemere bruiloft of voor bijvoorbeeld alleen de ceremonie. Zeker de moeite waard om is een kijkje te nemen!

Bekijk zeker mijn blog voor inspiratie wat betreft de locaties in en rondom Den Haag.

 

Eindhoven

Buiten de Randstad is even de grotere steden toch wel Eindhoven, ook hier ben ik inmiddels als bruidsfotograaf al een aantal keer geweest. Ben je opzoek naar een mooie chique locatie, wat dacht je van Van der Valk Eindhoven, deze heeft diverse speciaal ingerichten ruimtes voor bruiloften. Zelfs voor grote bruiloften kun je hier gewoon terecht! Een impressie vind je in mijn blog. 

Voorkom teleurstelling!

Populaire trouwmaanden zitten vrij snel vol, check via de onderstaande knop of jullie data nog beschikbaar is

© 2022 Bruidsfotograaf en Trouwfotograaf Voor Nederlandse, Multiculturele en Hindoestaanse Bruiloften | Perfect Moments Photography