Over Vishaal

Mijn naam is Vishaal Doekhi, geboren in Amsterdam. Een absolute levensgenieter, die houdt van de pure momenten vol emoties die bij een bruiloft komen kijken. Ik krijg echt kippenvel als ik deze emoties vast mag leggen. Dit is iets wat ik vaak teruggekoppeld krijg van bruidsparen die jullie al voor zijn geweest.

Fotografie in ongedwongen sfeer is iets wat bij mij absoluut centraal staat, ik vind dat het van belang is dat jullie voor 100% jezelf moeten zijn. Op deze manier krijg je namelijk de meest spontane foto’s! Juist de spontaniteit binnen de bruidsfotografie vind ik de mooiste vorm die er is, dit is namelijk hoe en wie jullie echt zijn, en zoals iedereen jullie kent en hoe echte liefde pas echt tot uiting komt! Persoonlijk hou ik daarom dus ook niet zo zeer van het ‘gemaakte’. Uiteraard zal ik jullie aansturen waar nodig, omdat ik inmiddels al aardig wat bruiloften gefotografeerd heb, heb ik hier handige trucjes voor om binnen de ongedwongen grenzen te blijven, daarom zal er van te voren ten alle tijden een kennismakingsgesprek plaatsvinden. Tijdens dit gesprek kan ik jullie uitgebreid vertellen over mijn werkwijze en krijgen jullie inzicht in mijn portfolio. Maar het allerbelangrijkste, leren we elkaar pas echt kennen!

Nu ik wat over mij verteld heb kan ik niet wachten om jullie te leren kennen en meer over mijn werk en mijzelf te vertellen. Neem snel contact met me op voor het plannen van een afspraak en om te weten of ik nog beschikbaar ben om mijn bijdrage aan jullie grote dag te kunnen leveren!

© 2024 Bruidsfotograaf en Trouwfotograaf Voor Nederlandse, Multiculturele en Hindoestaanse Bruiloften | Perfect Moments Photography