Chinees - Hindoestaanse bruiloft in Almere

Chinees - Hindoestaanse bruiloft in Almere

Trouwen

Chinees - Hindoestaanse bruiloft in Almere!


Wat eeeeen fantastische bruiloft was dit! Met zulke mooie, spontane stellen voel je gewoon al aan dat het een top dag gaat worden. Tijdens de intake met Melissa & Satish had ik al meteen door hoe gek ze op elkaar waren en dat was op hun trouwdag nog even x10 te zien. 

Almere 
Nadat ik de voorbereiding van Melissa had gefotografeerd was het tijd voor de ceremonie. Deze vond plaatst in het stadhuis van Almere! Wat trouwens een super mooi trouwlocatie is! Omdat het op hun trouwdag wat regenachtig was en zij niet in de buitenlucht wouden shooten zijn wij uitgeweken naar een wel echt toffe locatie voor je trouwfoto’s namelijk de Orchideeën hoeve. Een prachtige tropische binnentuin waar vogels en andere dieren vrij rond lopen!

      Receptiefeest 
Het feest vond plaatst in partycentrum Royal in Almere. DJ Swing zorgde hier voor een spectaculair einde van de deze geweldige dag. Wat heb ik genoten van dit koppel en is het toch zo leuk om een stel zo gelukkig met elkaar te zien!
© 2024 Bruidsfotograaf en Trouwfotograaf Voor Nederlandse, Multiculturele en Hindoestaanse Bruiloften | Perfect Moments Photography