Zeer exclusieve Hindoestaanse bruiloft in Den Haag

Zeer exclusieve Hindoestaanse bruiloft in Den Haag

Trouwen
Dit was serieus 1 van de DIKSTE bruiloften die ik ooooooit heb meegemaakt. Als trouwfotograaf echt al ontelbare keren in Event Plaza geweest, maar hoe het op deze bruiloft was aangekleed heb ik echt nog nooit gezien. De Bruiloft van Devika & Nishad is er echt 1 die me altijd bij zal blijven.
Ik begon bij Nishad tijdens zijn aankleden, dit vond plaatst in de Dew Mandir in Den Haag. Hier kon ik al vroeg in de ochtend alle positiviteit voelen en wist ik dat het in combinatie met het prachtige weer een top dag zou worden. Trouwens hoe vet, Nishad had gewoon Henna!
Eenmaal in de zaal aangekomen kon de bruiloft beginnen, ik wist dat het voor mij een lange dag zou worden, Nishad & Devika hadden er namelijk voor gekozen om zowel Hindoestaans als voor de wet te trouwen. Na alle prachtige rituelen was het tijd voor de openingsdans. Devika had me voor de bruiloft al een appje gestuurd met dat het een openingsdans zou zijn die ik nog nooit eerder zou hebben gezien, NOU geen woord gelogen. Ik heb er oprecht kippenvel van gehad! Check zelf de foto's hoe spectaculair van vuurwerk tot echte vlammen met confetti. Echt te gruwelijk gewoon!

© 2023 Bruidsfotograaf en Trouwfotograaf Voor Nederlandse, Multiculturele en Hindoestaanse Bruiloften | Perfect Moments Photography