Vynita & Rewin trouwen in Hoeve Landzicht!

Vynita & Rewin trouwen in Hoeve Landzicht!

Trouwen op een zeer exclusieve plek!

Opnieuw een zeer creatieve corona wedding in de blog. Dit keer de receptie van Vynita & Rewin, in de periode van hun bruiloft was de horeca in Nederland inmiddels voor een deel alweer geopend, met beperkingen tot 20:00. Ideale scenario voor een overdag wedding met kleine kids! Vynita en Rewin hebben 2 jonge kids die tot diep in de nacht mee feesten echt nog niet hadden getrokken. Daarom begon deze bruiloft al heel vroeg! Ik begon bij Rewin en Vynita thuis in Amsterdam Zuid-Oost, voor mij als bruidsfotograaf uit Amsterdam geen onbekend terrein. 

Vynita werd opgemaakt door Andjani, toen ik aankwam was ze al helemaal gereed en konden we meteen aan de slag! Na dat het bruidspaar elkaar voor het eerst had gezien was het tijd om naar de locatie te gaan. Ze hadden het heel ideaal gepland, want alles zou op 1 locatie gebeuren, namelijk Hoeve Landzicht! Wat een prachtige plek voor een intieme bruiloft! Nadat de ceremonie had plaatst gevonden, de gasten hadden genoten van de heerlijke BBQ wilde ik in de avond in het donker nog wat foto's maken buiten. Het was wat aan het miezeren, des te mooier voor de foto's zie het resultaat in de blog!
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Date

10 April 2022

Tags

Bruiloften
© 2022 Bruidsfotograaf en Trouwfotograaf Voor Nederlandse, Multiculturele en Hindoestaanse Bruiloften | Perfect Moments Photography