Trouwen op de Coolsingel in Rotterdam

Trouwen op de Coolsingel in Rotterdam

Super toffe bruiloft op de Coolsingel!

Rotterdam
Het huwelijk van Ravi & Nadia was voor mij een speciale want ik mocht een dagje mee met mijn mattie Ashwin als second shooter! Ashwin is meestal ook 1 van mijn trouwe vast collega's die altijd voor mij klaar staat en zo waren vandaag de rollen even om gegedraaid :). De dag begon voor mij bij Nadia thuis. Andjani (Beauty by Andjani) was al bezig met haar werkzaamheden! Altijd super gezellig als wij een bruid samen hebben en een aanrader voor als je nog opzoek bent naar een geschikte make-up artiest!! Ravi's aankomst was een hele bijzonderen, in plaatst van het standaard 'deur moment' liep Ravi door naar de tuin, Nadia wachtte boven, toen Ravi in de tuin arriveerde kwam ze vervolgens achter hem aan gewandeld. Een absoluut kippenvel moment!! 
De ceremonie vond plaats in het prachtige stadhuis van Rotterdam aan de Coolsingel. Het was die dag wat regenachtig wat er voor heeft gezorgd dat wij de shoot in de zaal hebben gedaan. Wat overigens geen straf is geweest! 
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Date

19 July 2021

Tags

Bruiloften
© 2023 Bruidsfotograaf en Trouwfotograaf Voor Nederlandse, Multiculturele en Hindoestaanse Bruiloften | Perfect Moments Photography