Trouwen in prachtige herfstkleuren!

Trouwen in prachtige herfstkleuren!

Herfstwedding time!

Waar de meeste bruiloften in de zomer plaatsvinden was dit voor mij een van de weinige herfstbruiloften! Namelijk de receptie van Alisha & Riaz. Alisha & Riaz waren al volgens de traditionele rituelen getrouwd en vandaag was het tijd voor het wettelijk deel. De dag begon voor mij bij Riaz thuis waar hij werd aangekleed door zijn broer en 1 van zijn beste vrienden. Het voordeel van vandaag was dat Alisha & Riaz op praktisch loopafstand van elkaar woonde, waarop ik nadat Riaz klaar was met aankleden snel nog wat kiekjes van de laatste voorbereiding bij Alisha kon nemen. 

Gemeente Den Haag

Nadat Riaz bij Alisha was gearriveerd was het tijd om naar het stadhuis van Den Haag te gaan, voor mij als bruidsfotograaf geen onbekend terrein. Alisha & Riaz hadden er verder voor gekozen om geen feest met familie te doen maar dit lekker klein te houden met wat directe naasten thuis. Nadat de ceremonie was voltrokken was het tijd voor de shoot (en voor mij de afsluiting van de dag). Dit deden we in de prachtige duinen van Scheveningen. Geniet hieronder van de foto's!

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Date

31 October 2021

Tags

Bruiloften
© 2022 Bruidsfotograaf en Trouwfotograaf Voor Nederlandse, Multiculturele en Hindoestaanse Bruiloften | Perfect Moments Photography