Trouwen in een prachtig kasteel de Haar!

Trouwen in een prachtig kasteel de Haar!

Trouwen in een prachtig kasteel de Haar te Haarzuilens

 
Onlangs fotografeerde ik de supertoffe bruiloft van de Nederlandse Rodney samen met de Filipijnse Ghen. De dag begon voor mij al vroeg bij Ghen thuis, waar zij werd klaar gemaakt voor haar grote dag. Ghen was de rust zelve, zenuwen waren in het begin van de ochtend nog moeilijk zichtbaar, maar naarmate de tijd voorruit liep merkte je toch wel dat de gezonden spanning bij haar naar boven kwam.  

Kasteel de Haar
De ceremonie zou plaats vinden in de prachtige kapel van kasteel de Haar in Haarzuilens te Utrecht. Mensen die deze locatie niet kennen kan ik zeker aanraden deze plek is te bezoeken, het is het namelijk absoluut waard! Ghen en Rodney waren beide super zenuwachtig om elkaar voor het eerst bij het altaar te mogen zien op deze dag. Toen het moment daar was spatte de liefde er van beide gezichten af! Gewoon kippenvel om te zien!

Fotoshoot
Na de ceremonie hebben wij een uitgebreide shoot gedaan rondom het kasteel, hier zijn prachtige plekken voor als je van veel groen houdt. De diverse tuinen en mooie grasvelden in combinatie met de omgeving zijn echt een lust voor het oog!

Diner
Afsluitend voor deze dag was het diner in de Roskam te Houten. Een super intiem restaurant waar je met een klein gezelschap op een hele warme manier samen kunt dineren. Voor mij was het een geslaagde dag, een super leuk stel, prachtig weer en een top locatie!
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Date

19 July 2021

Tags

Bruiloften
© 2023 Bruidsfotograaf en Trouwfotograaf Voor Nederlandse, Multiculturele en Hindoestaanse Bruiloften | Perfect Moments Photography