Trouwen in de duinen van Scheveningen

Trouwen in de duinen van Scheveningen

Wedding time in het prachtige duinlandschap!

Soms heb je bruiloften waar woorden gewoon te kort schieten. De receptie van Shakti en Warsha was er zo een, waar moet ik beginnen met vertellen? Tijdens onze intake had ik al meteen door hoe goed Shakti en Warsha bij elkaar passen. De spontaniteit, de liefde het plaatje klopte gewoon perfect.
 
Oude stadhuis Den Haag
Voor mij als multiculturele bruidsfotograaf natuurlijk het ideale recept voor een geslaagde bruiloft. De dag begon voor mij voor de verandering een keer niet thuis maar meteen op het Oude stadhuis in Den Haag. Voor mij is dit geen onbekende locatie, dus ik keek er dan ook zeker weer naar uit om weer te mogen fotograferen in dit prachtige gebouw. 
 
Duinen op Scheveningen
Deze ceremonie was er een die vol zat met emotie. Na dat de voltrekking was voltooid was het tijd om te gaan shooten. Warsha en Shakti hadden een prachtige locatie gevonden nabij Scheveningen. Ik was hier zelf nog niet eerder geweest en keek dus echt mijn ogen uit! De prachtige duinen en mooie groene omgeving! Echt een genot hoe mooi het landschap in Nederland eigenlijk kan zijn. Wat verder het gebied in gelopen kwamen we uiteindelijk boven op de duinen terecht waar we nog wat toffe foto’s hebben kunnen schieten! Nog iets verder had je het prachtige strand en de zee als achtergrond, het weer was gelukkig echt in ons voordeel dus we hebben er optimaal gebruik van kunnen maken.
 
Afluisten was het feest in Zichtenburg, samen met Diamonds 2000 was het de perfecte afsluiting van een zeer geslaagde dag!
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Date

24 August 2021

Tags

Bruiloften
© 2023 Bruidsfotograaf en Trouwfotograaf Voor Nederlandse, Multiculturele en Hindoestaanse Bruiloften | Perfect Moments Photography