Traditionele Hindoestaanse Bruiloft in Den Haag

Traditionele Hindoestaanse Bruiloft in Den Haag

Hindoestaanse bruiloft in Den Haag

Gastvrijheid
Wauw! Dit was voor mij weer even een bruiloft om al het gedoe waar we de afgelopen periode in zaten te vergeten. Ik keek ontzettend uit naar deze bruiloft en mijn handen waren echt aan het jeuken om los te mogen gaan! En wat voor een bruiloft was dit! Ik begon Bij Diresh thuis in Rotterdam waar hij werd aangekleed. Ik was al op zijn bhatwaan geweest en wist hoe gastvrij zijn familie was en voelde mij daarom ook echt helemaal thuis, als bruidsfotograaf is dat zo een goed gevoel om te hebben!

Den Haag

Nadat alle rituelen thuis waren volbracht was het tijd om richting Den Haag te gaan, de bruiloft zou namelijk plaatst vinden in de mandir (tempel). Shalini & Diresh hadden een prachtige Maroh uitgekozen van VCreations! Blijf me steeds verbazen hoe ze met steeds toffere dingen op de markt komen!


Kick off voor een mooi trouwjaar

Na het traditionele deel was het tijd om heel even de 1,5 meter regel te vergeten en even te genieten met z'n alle en wat deed het me toch goed om dit weer even te zien! Zoals van ouds, dit is nog maar het begin van een mooi komend trouwjaar!

 

 

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Date

01 October 2021

Tags

Bruiloften
© 2023 Bruidsfotograaf en Trouwfotograaf Voor Nederlandse, Multiculturele en Hindoestaanse Bruiloften | Perfect Moments Photography