"Liefde, passie & een sprankje creativiteit"

De investering in bruidsfotografie blijft de rest van jullie leven zijn waarde behouden. Wanneer de cadeau's zijn uitgepakt en de gasten naar huis zijn is de kwaliteit van goede bruidsfotografie wat overblijft.

Image
Image
Image

Wat kost een bruidsfotograaf?

Het zal jullie vast zijn opgevallen dat de prijzen tussen trouwfotografen erg kunnen variëren, Dit staat vaak los van de kennis en expertise van de fotograaf maar heeft meer betrekking op andere factoren. Denk hierbij aan het aantal uren de fotograaf aanwezig is, hoeveel uur de fotograaf reserveert voor het selecteren en editen van jullie bruiloft etc. Ik probeer zo duidelijk mogelijk te communiceren van wat jullie kunnen verwachten en hanteer daarom all-in prijzen.

Wat krijgen jullie bij Perfect Moments?

Los van veel ervaring & kennis, is vertrouwen de absolute key. Niet alleen voor jullie, maar ook voor mij als bruidsfotograaf. Het is namelijk van belang dat jullie op de grote dag(en) voor de volle 100% jezelf kunnen zijn. Tijdens onze kennismaking vertel ik jullie meer over mijn werkwijze, laat ik jullie demoalbums zien en misschien wel het aller belangrijkste, leren we elkaar echt kennen! Word ik de fotograaf voor jullie bruiloft?

 

Wat kost een bruidsfotograaf?

Ondanks dat elke bruiloft uniek is, beginnen mijn tarieven bij €1450 voor een trouwreportage inclusief album. Neem snel contact op met jullie bruidsfotograaf.

Wat kun je allemaal verwachten in mijn pakketten?

✔ Tot 50% korting op een pre/after wedding shoot
✔ De foto's zorgvuldig geselecteerd en in eigen stijl nabewerkt
✔ Fotografie door een zéér ervaren trouwfotograaf
✔ Luxe trouwalbum
✔ Jullie eigen website met de foto's
Image
Image
Image
© 2023 Bruidsfotograaf en Trouwfotograaf Voor Nederlandse, Multiculturele en Hindoestaanse Bruiloften | Perfect Moments Photography