Shakti & Warsha trouwen op z'n Hindoestaans in Rotterdam

Shakti & Warsha trouwen op z'n Hindoestaans in Rotterdam

Hindoestaanse bruiloft in het centrum van Rotterdam!

Rotterdam 
Deze traditionele Hindoestaanse bruiloft begon voor mij al vroeg in de ochtend. Warsha & Shakti zouden later op de dag volgens de traditionele Hindoestaanse wijze trouwen in de tempel (mandir). Hier voor hadden zij een uitgebreide shoot op de planning staan in het centrum van Rotterdam.
 
Als bruidsfotograaf was dit voor mij natuurlijk genieten, het was prachtig weer hun stralende kleding en de mooie plekken die Rotterdam te bieden heeft zijn toch wel een garantie voor super toffe foto’s. Waar we de diverse bruggen van Rotterdam zijn afgereden hielden we de populaire Wilhelmina Kade voor het laatst. Dit is voor echte Rotterdammers de plek om toffe foto’s te kunnen maken met de Skyline van de stad. 
 
Tempel
Na de shoot vertrokken we richting de mandir (tempel) voor de huwelijks inzegening. Dit was een van de mooiere tempels waar ik tot nu toe ben geweest en zeker de moeite waard om hier te mogen fotograferen. 
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Date

19 July 2021

Tags

Bruiloften
© 2023 Bruidsfotograaf en Trouwfotograaf Voor Nederlandse, Multiculturele en Hindoestaanse Bruiloften | Perfect Moments Photography