Nederlands-Surinaamse bruiloft in Den Haag!

Nederlands-Surinaamse bruiloft in Den Haag!

Brian & Angela trouwen in Leidschendam!

Den Haag
En opnieuw stond er voor mij een gemengd huwelijk op het programma! Dit maal een Nederlands-Surinaamse bruiloft!
De dag begon voor mij in Den Haag bij Brian thuis. Hij was al helemaal ready to go! Nadat wij snel wat familiefoto’s hadden geschoten, was het tijd om richting Angela te vertrekken. Ik reed voor Brian uit om hem daar op te wachten. 

Ceremonie in 't Raadhuis Leidschendam
Angela & Brian hadden als trouwlocatie het prachtige Raadhuis in Leidschendam uitgekozen. Voor mij als bruidsfotograaf geen onbekend terrein gezien ik hier al een aantal bruiloften heb mogen doen.

Voorburg
Na de ceremonie zijn wij vertrokken om foto’s te maken, Angela en Brian wisten precies wat ze wilde en waar ze dat wilden. Ze hadden van te voren een hele route uitgestippeld die langs een aantal shoot locaties liep! Heerlijk werken voor mij! 

Diner
Deze intieme bruiloft werd afgesloten met een diner in restaurant de Papermoon gelegen in Voorburg. De gasten (en ik :p) konden hier genieten van een heerlijk samengesteld diner! Voor mij wederom weer een geslaagde bruiloft! :D
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Date

20 July 2021

Tags

Bruiloften
© 2023 Bruidsfotograaf en Trouwfotograaf Voor Nederlandse, Multiculturele en Hindoestaanse Bruiloften | Perfect Moments Photography