Wat vinden andere bruidsparen van Perfect Moments?

Shalini & Amar

Voor onze bruiloft in maart 2020 zijn we via via in contact gekomen met Vishaal. Zijn spontane stijl van fotografie sprak ons direct aan. Na ons eerste kennismakingsgesprek voelden we een goede klik. Vishaal legt alles goed uit, geen vraag te moeilijk, constant meedenken, echt heel fijn.
Natuurlijk weet iedereen hoe het liep in maart 2020. We hebben het geluk gehad onze ceremonie te kunnen vieren, maar de receptie kon helaas niet doorgaan. Vishaal stelde zich direct heel flexibel op en dacht met ons mee hoe een andere invulling te geven met betrekking tot de fotografie. Hij heeft van de ceremonie prachtige foto's gemaakt waar we ontzettend blij mee zijn. Heel natuurlijk en de emoties komen duidelijk naar voren. Ook de fotoshoot erna ging goed, daar zijn heel unieke foto's uit gekomen!
Het opvolgende anderhalf jaar was spannend voor iedereen. We wilden nog wel de receptie vieren, maar het was een onzekere tijd. We hebben een aantal keer contact gehad, en ook hier was Vishaal totaal niet moeilijk en gaf ons advies en tips.
Uiteindelijk hebben we in november 2021 de sprong gewaagd en onze receptie gevierd. Voorafgaand hadden we een fotshoot in de botanische tuin in Leiden, mooie locatie en het zijn wederom mooie, spontane foto's geworden! Ook onze receptie heeft Vishaal heel mooi vastgelegd. Het plezier, de gezelligheid en de sfeer spat van de foto's af.
Hierna restte nog 1 ding: het trouwalbum. Na wat aanpassingen heen en weer was die eindelijk klaar en kwam Vishaal het hoogstpersoonlijk brengen. Wat een mooi boek geworden, we zijn er ontzettend blij mee!
Het is een lang verhaal geworden, maar we zijn bijna twee (!) jaar bezig zijn geweest, en al die tijd was er flexibiliteit en goed contact.
Vishaal, bedankt voor de fijne samenwerking en voor het prachtige resultaat!

Chan & Naveen

Waar moet ik beginnen met vertellen?!
Al vanaf onze eerste kennismaking was er al een klik! Je was spontaan en al gauw konden we het met elkaar vinden.
Voor ik het wist was het "Hoi Vish" of "Broertjeeee!".
Voor onze grote dag en al mijn traditionele dagen, wilde ik jou hebben en wat zijn we enorm gelukkig dat wij die keuze hebben gemaakt.
Al vanaf de eerste dag was jij erbij!
Mijn Bhatwaan dag begon niet zoals het zou moeten maar jij kwam als redder in nood met oplossingen aan. Toen ik paniek voelde opkomen, bleef je kalm en zei je "ik ga het voor je regelen" en Bammm je had het voor elkaar gekregen. Het hoefde niet maar jij regelde dat gewoon voor mij. Mijn avond kon niet meer stuk. Een emotionele dag waar jij al klaar stond om alles vast te leggen met je camera.
Op beide dagen heb je niet alleen Naveen en mij, maar onze families enorm gewaaaauuuwww met je foto's!
Wat ben jij een talent!
Iedereen had het erover hoe jij overal aanwezig was maar toch nog onzichtbaar bleef en niemand in de weg liep.
"Heyyyy is dat jullie fotograaf die in de maroh ligt?!" Of "is dat jullie fotograaf die daar op die stoel gaat staan?!"
Hahaha niets was voor jou teveel en MET RESULTAAT!!
Binnen twee weken hadden wij onze foto's al digitaal, 2 WEKEN!!!! Hahah hoe dan?! Nog nooit hadden wij gehoord dat foto's zo snel geleverd werden. In Bali zaten wij in onze hotel kamer en keken Naveen en ik naar de foto's. Wij herleefden elk moment en elk emotie weer opnieuw. Geloof het of niet, ik had weer gejankt alsof het gisteren was gebeurd.
Terug gekomen uit Bali hadden wij beide gezinnen uitgenodigd om de foto's te bekijken en jaaaaaaa hoor daar gingen we weer! Tissues moesten uit de kast gehaald worden.
Naveen en ik willen jou zo enorm bedanken voor alles wat je hebt gedaan maar vooral dat je onze prachtige herinneringen en mooiste dagen heb vastgelegd. Op een manier waardoor we elk moment weer ervan kunnen genieten.
You are amazing, full of talent and a excellent Photographer!
Vish, blijf doen wat je doet en you are going to be even more awesomeeeeeee then you already are, keep it up en blijf iedereen hun *Perfect Moments* geven..
Much love,
Naveen & Chan Gangapersad-Kasi

Kirti & Vashishta

Via een beurs zijn wij bij Vishaal terecht gekomen. Bij de eerste ontmoeting was al gelijk een klik en hadden mijn man en ik al veel vertrouwen in hem. Uiteindelijk hebben wij hem geboekt voor alle dagen van onze bruiloft (bhatwaan, biya en receptie).
Wij zijn echt ontzettend blij dat wij voor Perfect Moments hebben gekozen. Naast dat Vishaal een ontzettend goede fotograaf is, is hij ook heel aardig, goed bereikbaar (reageerde altijd meteen op mijn berichtjes), flexibel, beleefd, professioneel en is hij uitstekend in staat om je op je gemak te stellen. Het voelde voor mij in het begin heel vreemd om te poseren voor foto's, maar Vishaal wist met grapjes mij gelijk op mijn gemak te stellen. Wij kunnen allebei eerlijk zeggen dat wij alleen maar positieve ervaringen hebben gehad op onze bruiloft.
Daarnaast, Vishaal heeft een gave om een heel snel te handelen en zich vrijwel onzichtbaar op te stellen. Als ik achteraf naar de foto's kijk dan denk ik heel vaak, 'he, heb je dat ook op de foto?!'. Wij hebben op de avonden echt niet doorgehad dat Vishaal rondliep.
Wij zijn echt ontzettend onder de indruk van zijn foto's. Naast dat hij de details goed weet vast te leggen, heeft Vishaal ook echt de sfeer van de avonden weten vast te leggen. Wij hadden bewust voor Vishaal gekozen omdat hij vooral ook 'echte' foto's maakt en niet alleen hele gemaakte foto's.
Ook na de bruiloft hebben we de banden goed gehouden. Vishaal was erg snel met het editen van de foto's, zodat wij heel snel konden nagenieten van onze bruiloft.
Wij zouden Vishaal zo weer boeken voor een feest en voor meer dan 1000% aanbevelingen voor toekomstige bruidsparen.
Vishaal, you are the best!

Reshma & Ravi

Het waren de mooiste dagen van ons leven en dankzij de mooie foto's kunnen wij deze herinneringen herleven. Wij zijn er erg blij mee en vonden de samenwerking prima. Bedankt voor de service en het mooie eindresultaat hiervan!!

Rewi & Sharda

In januari begonnen wij met plannen van onze bruiloft, na ons lijstje af te zijn gegaan kwamen we natuurlijk bij het kopje "Fotograaf". Ik kom op veel plekken omdat ik geluid doet voor bandjes en ken vele namen, maar er schoot me meteen 1 naam te binnen, namelijk Vishaal "Perfect Moments Photography". Ik ken hem al jaren en heb door de tijd de foto's gezien die hij maakt en zijn werkwijze leren kennen op gebied van fotografie. Na kort contact was het natuurlijk snel geregeld. Wij hadden ervoor gekozen om onze receptie in zaal te doen en wilden die dag door een professionele fotograaf laten vastleggen. Een week voordat het zover was hebben wij nog contact gehad over de laatste puntjes op de i vooral vanwege het wisselvallige weer. Op de dag zelf hadden mijn vrouw en ik samen een korte shoot en daarna in de zaal familiefoto's. Het was mooi om te zien (omdat we niet zo ver konden gaan vanwege wisselvallig weer) dat een simpele locatie naast de zaal kon worden gebruikt als omgeving voor foto's van ons. Een simpele trap werd meteen misbruikt voor mooie fotos alsmede het hoge riet waardoor het leek alsof we langs het water in het bos waren ipv lang de weg. De foto's waren echt super geworden! Familiefoto's waren ook geen probleem, zodra wij familie gingen groeten stond hij alweer klaar om foto's te maken samen met familie. Ondanks het mindere licht in de zaal zijn de foto's mooi helder geworden. Wij hebben geen spijt dat wij een samenwerking zijn aangegaan met Perfect Moments Photography en raden dit ook iedereen aan!! Heel vaak gezien dat fotografen minder alert zijn vooral tegen het einde van het feest maar wij hebben ieder moment vaststaan. Ook over de levering na het feest was zeer snel!! Hartelijk bedankt Vishaal en volgende keer als iemand ons advies vraagt over fotograaf dan zullen wij zeker jou naam laten vallen alsmede deze recensie.
Super bedankt!!!
Hartelijke groetjes, Rewi & Shardha

Prya & Kishan

Wij hebben Perfect moments gekozen om 2 dagen van ons huwelijk te fotograferen. Namelijk het Hindoestaanse huwelijk en het wettelijk huwelijk. Voorafgaand de bruiloft hebben we eerst een kennismakingsgesprek gehad. Tijdens het gesprek hebben we elkaar beter leren kennen en zijn zowel onze wensen als zijn manier van werken besproken. We hebben dit gesprek als zeer prettig ervaren. Mede dankzij de professionaliteit en vriendelijkheid van Vishaal. Kort voor de bruiloft hebben we nogmaals even kort afgesproken om het draaiboek door te nemen. Op de dagen zelf is alles naar wens verlopen. Wat we erg leuk vinden zijn de spontane foto's die Vishaal maakt. Vishaal weet precies op het juiste moment een foto te nemen! Dat is ook terug te zien in onze trouwfoto's. De lachende gezichten, natuurlijke en spontane momenten van onze gasten doen ons goed om terug te zien!! Vishaal neemt ook de tijd voor familiefoto's. We hebben foto's met de familie, vrienden en kennissen. Ook de fotoshoot was ontspannen en vooral erg leuk. De foto's zijn prachtig! We hebben veel complimentjes gekregen over het werk van Perfect moments. Als je op zoek bent naar een goede en professionele fotograaf die kwaliteit levert ben je goed bij Perfect Moments. Om het af te sluiten heeft Vishaal ook een award gewonnen met 1 van onze foto's! Super gaaf !!!

Angela & Bryan

Wij zijn via via bij Vishaal terecht gekomen. We hoorde al hele goede verhalen over Vishaal. Ook onze trouwdag en fotoshoot heeft hij op een mooie wijze vastgelegd. Wij zijn erg blij met het album. Wij raden ook iedereen in onze omgeving Vishaal aan. Professioneel, relaxt, maar vooral erg fijne persoonlijkheid. Vishaal bedankt voor alle mooie herinneringen.

Voorkom teleurstelling!

Populaire trouwmaanden zitten vrij snel vol, check via de onderstaande knop of jullie data nog beschikbaar is

© 2022 Bruidsfotograaf en Trouwfotograaf Voor Nederlandse, Multiculturele en Hindoestaanse Bruiloften | Perfect Moments Photography