Custom Made Trouwalbum By Perfect Moments

 

Tastbare herinnering

Een trouwalbum is een van de meest waardevolle en tastbare herinneringen van jullie huwelijk. Om deze reden vind ik het ontzettend belangrijk dat er alleen albums worden geleverd van de hoogste kwaliteit. Elk album is handgemaakt en zeer uniek in design.

De albums worden digitaal opgemaakt in een unieke stijl die het best bij jullie past. De keuze in het formaat en de omslagen zijn vrijwel onbeperkt. De pagina's worden op professionele wijze gedrukt op verdikt hoge kwaliteit fotopapier. Informeer naar de overige mogelijkheden!
 

Ruime keus en de beste kwaliteit

Bij het bestellen van een album heb je keuze uit de volgende onderdelen:
  • Formaat: Albums zijn leverbaar vanaf een formaat van 20 bij 20 cm tot wel 50 bij 50 cm, groter is mogelijk maar op aanvraag.
  • Omslag (Cover): Keuze uit diverse materiaalsoorten: leer, glas, aluminium, linnen of hout. Daarnaast is het mogelijk om de cover van een foto te voorzien, of er jullie namen in te laten drukken. 
  • Opslag: Een luxe box of tas om het album netjes te kunnen vervoeren en bewaren. 

Mochten jullie hier niet uitkomen ben ik uiteraard bereidt om jullie te helpen bij het maken van de juiste keuzes!

Middels bovenstaande is het heel lastig om van tevoren aan te geven hoeveel een album nou daadwerkelijk gaat kosten. Om een indicatie te geven is een 30x30 album van 40 pagina's al verkrijgbaar vanaf 650 euro.

Elk album wordt zelf ontworpen en is daarom zeer uniek in lay-out.

Image
Image
Image
Image
Image

Voorkom teleurstelling!

Populaire trouwmaanden zitten vrij snel vol, check via de onderstaande knop of jullie data nog beschikbaar is

© 2022 Bruidsfotograaf en Trouwfotograaf Voor Nederlandse, Multiculturele en Hindoestaanse Bruiloften | Perfect Moments Photography