Exclusieve bruiloft in De Koning Amsterdam!

Exclusieve bruiloft in De Koning Amsterdam!

Exclusieve bruiloft van Chantal & Arvind in De Koning Amsterdam!


Voor mij was dit 1 van de grootste bruiloften die ik tot nu toe heb meegemaakt, met ruim 800 gasten in de prachtige zaal de koning kon het niet anders dat dit een super geslaagde dag zou worden!

Den Haag
De dag begon voor mij bij Chantal haar ouders thuis in Den Haag, waar ze samen met haar bruidsmeisjes werd klaargemaakt voor de grote dag. Chantal werd opgemaakt door Ryan, ja een mannelijke makeup artiest. Iets wat je niet heel vaak ziet! Maar super tof om te mogen zien. Arvind zou Chantal thuis opkomen halen waarbij we daarna meteen door zouden gaan naar het Louwman museum in Den Haag. Voor de autoliefhebbers onderons absoluut de moeite waard om een bezoekje te brengen!

Amsterdam
Na de shoot vertrokken we richting De koning waar de rest van de dag zou plaatsvinden. De koning was echt prachtig gedecoreerd, ik had deze zaal nog niet eerder zo gezien! Aansluitend aan de ceremonie konden we heerlijk gaan eten waarna het feest zou beginnen.
Als starter op de avond hadden ze niemand minder dan La Rouge geregeld!! Hoe tof is dat!! Met zulke top leveranciers is het natuurlijk garantie voor een geslaagde avond. Mike Motion sloot deze super toffe receptie af! 
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Date

20 July 2021

Tags

Bruiloften
© 2023 Bruidsfotograaf en Trouwfotograaf Voor Nederlandse, Multiculturele en Hindoestaanse Bruiloften | Perfect Moments Photography