Trouwen in hartje Coronatijd

Trouwen in hartje Coronatijd

Trouwen

Deze bruiloft duurde gewoon 1,5 jaar! Hoe uniek!


Trouwen in Coronatijd, we kunnen inmiddels tig scenario's opnoemen want jeetje wat moesten we toch flexibel zijn! Zo was de bruiloft van Shalini & Amar het absolute voorbeeld van een bruiloft in pandemie tijd. De oorspronkelijke datum van de bruiloft stond gepland op de periode dat Nederland in de 1ste harde Lockdown ging. Shalini & Amar belde mij op en eigenlijk hadden ze deels goed nieuws, de bruiloft zou doorgaan maar zonder het avond programma. Feesten etc. waren immers verboden toen. Zo gezegd, zo gedaan! Het eerste deel van de bruiloft was top (ondanks alle beperkingen) hebben we hier qua foto's ook het optimale uit kunnen halen. 

Een jaar later was het dan zo ver om het nog een keer over te doen, dit keer met een super feest afsluitend. Shalini & Amar hadden gekozen om ook op deze dag nog een keer een shoot te doen, we hadden toch tijd zat omdat er verder geen ceremonie meer was. Dit is een keus geweest waar ze achteraf absoluut geen spijt van hebben gehad! We zijn voor de shoot naar de Botanische tuin in Leiden geweest, wat een prachtige locatie! Afsluitend het feest met de gezelligste band van Nederland, Sabroso! Garantie voor een geslaagde bruiloft dus :-)
© 2024 Bruidsfotograaf en Trouwfotograaf Voor Nederlandse, Multiculturele en Hindoestaanse Bruiloften | Perfect Moments Photography