Chinese Receptie Kawai & Man-Tik

Chinese Receptie Kawai & Man-Tik

Chinese bruiloft in slot Doddendael!

Vandaag voor mij een hele speciale dag! Op sommige dagen word ik namelijk wel is ingehuurd door collega bruidsfotografen om ze een dag te ondersteunen. Vandaag mocht ik mee met Ashvin van Totaalfotografie, Ashvin is al jaren een goede vriend van mij en voor mij altijd echt een ontzettend eer als ik met hem mee mag draaien! Een super leerzame dag die garant staat voor naast toffe foto’s een hoop lol en gezelligheid!

Exclusieve trouwlocatie

Ka Wai & Man Tik hadden als trouwlocatie Slot Doddendael in Ewijk! Een super mooie locatie voor wie houdt van mogelijkheid om zowel binnen als buiten activiteiten in te plannen.

Gezien het slot een prachtige groene omgeving heeft is het daar ideaal geschikt om uitgebreid te shooten. Wat we natuurlijk ook hebben gedaan.

Spelletjes middag

Hoe ouderwets gezellig ik mijn ogen uitkeek toen ipv een normaal receptie feest, Ka Wai & Man Tik hadden gekozen voor een spelletjes middag met de gasten. Allemaal zelf gemaakt bekende spelletjes zoals Jenga etc, ik vond het echt fantastisch om te zien hoe iedereen (jong & oud) hier gewoon van genoot!

Date

04 July 2021

Tags

Bruiloften
© 2023 Bruidsfotograaf en Trouwfotograaf Voor Nederlandse, Multiculturele en Hindoestaanse Bruiloften | Perfect Moments Photography