Hindoestaanse Bruiloft in Zaandam

Hindoestaanse Bruiloft in Zaandam

Hindoestaanse bruiloft in Zaandam

Het is altijd net iets specialer als mensen in mijn vriendenkring gaan trouwen en ik de eer krijg hun grote dag vast te leggen. Dat was deze dag niet anders. Ik ken Chan al een aantal jaar, denk dat vele van jullie Chan ook kennen alleen onder de naam CK-Mehndi (ze is namelijk absoluut 1 van de betere henna artiesten die er zijn!). Mocht je haar niet kennen zou ik d’r zeker even opzoeken!
Chan & Naveen zijn 2 toppers, super spontaan, precies wat aansluit bij mijn manier van fotograferen/werken. Je kan ontzettend met ze lachen en Chan heeft soms d’r wat gekke kanten die je ook zeker weten in de foto’s voorbij zal zien komen wat de hele bruiloft (& de foto’s) alleen maar leuker maakt!! Tijdens de bruiloft van Chan en Naveen heb ik van dichtbij meegemaakt hoeveel emotie er los kan komen als de grote zus in een hechte familie gaat trouwen, wat zijn er veel tranen gevallen die dag! Nou vind ik deze emotie wel 1 van de mooiste dingen om vast te leggen, dus ik kon helemaal losgaan!! Na het Bhiya gedeelte was het tijd voor het feest. Toen de openingsdans aanbrak hoorde Chan dat Naveen speciaal voor haar als verassing Lucky had geregeld! 
Chan is naast henna artiest ook een absolute sneaker fanaat, ze had voor haar bruiloft echt hele dikke rode jordans laten customizen!!! Hoe vet is dat :o!!
 
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Date

24 August 2021

Tags

Bruiloften
© 2023 Bruidsfotograaf en Trouwfotograaf Voor Nederlandse, Multiculturele en Hindoestaanse Bruiloften | Perfect Moments Photography